Aanleg

TUINAANLEG: GOEDE VOORBEREIDING IS HALVE WERK

De aanleg van uw tuin begint zodra er overeenstemming is over ontwerp, uitvoering, prijs en planning. Voordat Hoveniersbedrijf Kouwenberg aan de slag gaat, is het nodig om enkele voorbereidende werkzaamheden uit te voeren. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het kappen van bomen, het uitgraven van planten en struiken, het uitsteken van graszoden of het verwijderen van terrastegels. Ook maken we werk van grondverbetering, afwatering en bemesting. Zo leggen we de basis voor een perfecte tuin waar u lang plezier van heeft.

COMMUNICATIE EN GELUIDSOVERLAST

De aanleg van uw nieuwe tuin verloopt niet altijd helemaal geruisloos. Vanzelfsprekend proberen de vakmensen van Hoveniersbedrijf Kouwenberg de geluidsoverlast tot een minimum te beperken. Zeker op vroege tijdstippen houden we hier rekening mee. Om de aanleg soepel te laten verlopen, is het cruciaal om helder te communiceren. Over de bereikbaarheid van uw woning, over de voortgang en over de oplevering. Stap voor stap proberen we zo uw verwachtingen te overtreffen.

pagina_aanleg.jpg

AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen, maar ontbreken de broodnodige creativiteit, tijd en prioriteit? Hoveniersbedrijf Kouwenberg neemt graag het gehele traject van ontwerp tot realisatie voor zijn rekening. 

Interesse? Bel (06) 54 67 31 24 of mail om een afspraak te maken.