Bestrating

BESTRATING: ONTWERP, AANLEG EN ONDERHOUD

Bestrating is een prima manier om extra elan te geven aan uw tuin of bedrijfsproject. Een terras, tuinpad, parkeerplaats of oprijlaan bepalen grotendeels het aanzien hiervan. In bestrating is Hoveniersbedrijf Kouwenberg van alle markten thuis. Daarbij ligt de focus niet alleen op ontwerp en aanleg. Onderhoud van bedrijfsterreinen en grotere terrassen - zoals vegen en onkruidvrij houden behoort - ook tot de mogelijkheden.

KEUZE VAN VORM, KLEUR EN MATERIAAL

Bestrating begint met een aantal weloverwogen keuzes. Hoveniersbedrijf Kouwenberg heeft de expertise in huis om u te adviseren over de juiste vormen, kleuren en materialen. En vanzelfsprekend beschikken we over het juiste gereedschap om diverse materialen te verwerken. Vooral in het gebruik van stenen en tegels is het aantal alternatieven groot. Graag geven we u een gegrond advies over de voor- en nadelen van natuursteen, gebakken steen, beton of keramisch materiaal. Doelstelling is om een keuze te maken die 100% in uw straatje past.

dc25bc2655f214c6475e8ab8d9f3684f.jpg

AFSPRAAK MAKEN VOOR BESTRATING

Bent u van plan om een terras, tuinpad, parkeerplaats of oprijlaan te laten aanleggen? Hoveniersbedrijf Kouwenberg ondersteunt u graag van A tot Z in dit proces. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een creatief ontwerp dat past bij uw wensen. Ook in de materiaal- en kleurkeuze kunt u rekenen op een deskundig advies. En uiteraard gaan onze stratenmakers ook door de knieĆ«n om de aanleg te verzorgen.     

 Interesse? Bel (06) 54 67 31 24 of mail om een afspraak te maken.