Vijvers

VIJVERS: BLIKVANGERS IN UW TUIN

Als blikvanger brengt een vijver of waterpartij leven in uw tuin. Of u nu een kleine of een grote tuin hebt: het is belangrijk dat de verhoudingen kloppen. Het aanleggen van vijvers is een specialistisch werk dat zeer zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Hoveniersbedrijf Kouwenberg ontwerpt en realiseert een vijver of waterpartij die aansluit bij uw bestaande of nieuwe tuin. Ook de helderheid van het water is bij ons in goede handen. Graag stemmen we het filtersysteem af op de vijver die u wenst.

ONTWERP EN AANLEG VAN VIJVERS

Vijvers zijn er in verschillende vormen en maten. Om een goed ontwerp te maken, is het belangrijk om vooraf te weten wat de functie van de vijver in uw tuin wordt. In een persoonlijk gesprek bespreekt Hoveniersbedrijf Kouwenberg graag uw specifieke wensen. Tal van vragen passeren de revue. Is uw vijver bedoeld als waterspiegel? Hebt u een voorkeur voor waterplanten? Bent u van plan om vissen te houden? En zo ja, kiest u dan voor goudvissen of koi karpers? Op basis van uw voorkeuren zetten we een ontwerp en een plan van aanpak op papier.

9e0c9445b775ac7cf71421096429176e.jpg

AFSPRAAK MAKEN

Hebt u plannen om uw tuin uit te rusten met een waterpartij of vijver? Van ontwerp tot realisatie geeft Hoveniersbedrijf Kouwenberg graag invulling aan uw wensen. 

Interesse? Bel (06) 54 67 31 24 of mail om een afspraak te maken.

vijver07-1461426356.jpg