Kunstgras

KUNSTGRAS: ALTIJD EEN FRISGROEN GAZON

Kunstgras mag zich verheugen in een groeiende populariteit. Niet alleen particulieren kiezen steeds vaker voor kunstgras. Ook instanties laten hun oog erop vallen. Zowel voor kleine als grote tuinen is kunstgras een ideale, onderhoudsvriendelijke oplossing. U hoeft geen tijd meer te besteden aan maaien, mesten, sproeien of verticuteren. U kunt met hartenlust genieten van uw vrije tijd. Alleen of samen met uw familie. Met kunstgras beschikt u ook op schaduwplekken over een frisgroen gazon. Kunstgras is bovendien duurzaam: uw grasmat gaat jaren mee. En tot slot: kunstgras is dé oplossing als u en uw familieleden last hebben van allergie of hooikoorts.

DEALER VAN ROYAL GRASS KUNSTGRAS

Bent u overtuigd van de vele voordelen van kunstgras? Hoveniersbedrijf Kouwenberg is gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van kunstgras. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en instanties. Kunstgras is verkrijgbaar in vele soorten en kwaliteiten. Wij zijn dealer van het toonaangevende merk Royal Grass Kunstgras. Dit merk heeft zich de afgelopen jaren bewezen in gebruik én kwaliteit. De frisgroene kleur oogt natuurlijk én de kunststof grasvezels voelen zacht aan.

pagina_kunstgras.jpg

AFSPRAAK MAKEN EN VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN

De aanleg van kunstgras is specialistisch werk. Vanaf het moment dat u volmondig ‘Ja’ zegt, neemt Hoveniersbedrijf Kouwenberg u alle zorgen en activiteiten uit handen. Inclusief de voorbereidende werkzaamheden. Denk daarbij aan ontgraven, zand inrijden, j van de grond, egaliseren en het maken van een kantopsluiting. Na aanleg en oplevering hebt u jarenlang plezier van een prachtig gazon. 

Interesse? Bel (06) 54 67 31 24 of mail om een afspraak te maken.