Ontwerp

TUINAANLEG: EEN TUINPLAN IS DE BASIS

Zonder bouwtekening is het lastig om verantwoord een huis te bouwen. Voor de aanleg van uw (droom)tuin hebt u een vergelijkbaar plan van aanpak nodig. In een oriënterend gesprek inventariseren we eerst uw smaak, stijl en wensen. Tijdens dit gesprek doen we u allerlei tips en suggesties aan de hand. Uiteraard spelen de ligging van de tuin en de stijl van uw tuin hierbij een belangrijke rol. Voor veel mensen is de tuin immers een verlengstuk van hun woning.

UW WENSEN ZIJN RICHTINGGEVEND

Hoveniersbedrijf Kouwenberg combineert uw persoonlijke wensen én creatieve ideeën tot een goed onderbouwd tuinplan. Zo’n plan geeft antwoord op een aantal belangrijke vragen. Bent u een liefhebber van een strak of een romantisch ontwerp? Kiest u in de toekomst voor veel of weinig onderhoud? Maken een of meerdere terrassen deel – klein of groot - uit van het ontwerp? Houdt u van veel groen en kleurrijke bloemen? Of gaat uw voorkeur uit naar dode materialen? Het spreekt voor zich dat we in dit plan rekening houden met uw budget.

ERVARING ÉN EXPERTISE IN HUIS

Gaat u akkoord met het gepresenteerde tuinplan? Prima beslissing. De tijd is nu aangebroken om uw tuin een metamorfose te geven. Met liefde en plezier gaan we voor u aan de slag. Het is onze kracht dat we zoveel mogelijk werkzaamheden zelf ter hand nemen. 

Hoveniersbedrijf Kouwenberg heeft daarvoor de benodigde ervaring en expertise in huis. Voor specialistisch werk schakelen we professionele collega’s in, waarmee we al jarenlang succesvol samenwerken. Vanzelfsprekend houden we zelf altijd de regie in houden.

pagina_ontwerp.jpg

AFSPRAAK MAKEN VOOR TUINONTWERP?

Is uw voor- of achtertuin toe aan een metamorfose? En kunt u bij deze gedaanteverandering professionele hulp gebruiken? Hoveniersbedrijf Kouwenberg ontwerpt en realiseert graag een tuin die uw verwachtingen overtreft: in stijl met uw wensen en in lijn met uw begroting. Interesse? Bel (06) 54 67 31 24 of mail om een afspraak te maken.